|:. Veckans bilder!

Utsikt från balkongen

Mat inför träning, väldigt påhittig sådan

Lite tv foto

Självklart kollade man på fotbollsmånsdag

Stridsvagnar från I19, Boden, på plats vid Svågertorp

|:. Student, fan va skönt det är!

Fan va skönt det är att äntligen vara fri från gymnasiet och allt vad det innebär. Men trots allt så vaknade jag upp imorse med en liten ångestkänsla, "Va fan ska jag göra nu då?"

Imorgon börjar en del av mitt nya liv, iallafall fram till Januari 2008. Jag ska på utbildning i läkemedelshantering för att sedan kunna jobba med förståndshandikappade människor i Kirseberg. Ska bli en ny upplevelse att se om detta yrke kan passa mig den här tiden tills jag rycker in i lumpen.

Kanske är det så att det blir helt superbra att jobba såhär eller så blir det helkass, fan måste söka genom på arbetsförmedlingen;)


Igår var jag med Elin, vi körde bil på kvällen 10 min haha.
Passade på att ta en fin kvällsbild med min nya SonyEricsson K810i när jag var påväg upp efter att ha lämnat älsklingen på södervärn.
Jävligt skarpa bilder för att vara på kvällstid och med en mobil. Dock 3,2 MPX ändå så det borde ju bli bra hehe. Nu ska bara ett nytt minneskort på plats sen är allt skitbra.



Ha det najs alla!!

|:. För jag har tagit studenten, fy fan va jag är bra!!!

30/5 2007

HAHAHA!!

För jag har tagit studenten gott folk. Äntligen har jag slutgjort hela skiten. Vilken dag, vilken kväll, vilken student!!!

Champagnefrukost på morgonen, lunchen med klassen, skolan, utspark, hemma, Hipp, ja hela skiten vilken dag och kväll. kommer fan aldrig glömma den känslan man fick på trappan!

JÄVLA NICE SP3D!!!!!!!

RSS 2.0