|:. Äntligen, äntligen, äntligen är det slut!

Äntligen, det är nog det bästa ordet att sammanfatta studenten med. Beskedet, besvikelsen kommer man klart ihåg, men det blev ju bättre!

Slutet av nian och man skulle välja till gymnasiet, shit man trodde att gymansiet skulle vara något jättestort att gå i, men som man felbedömde situationen. Gymnasiet är inte så stort som man kan tro, jag tror att känslan förstärks bara för att det är något nytt.

När man får det där första antagningsbeskedet som säger att man kommit in på förstahandsvalet blir glädjen stor. Samma glädje kom att spilljeras då man får veta att man kommit in på andrahandsvalet och andrahandsskolan, ÖSG.

Sjukligt besviken tog jag mig ändå till ÖSG den där första dagen och allt skulle bli bättre än jag väntat mig. Det blev jättebra. Flytten till Pauli är enda snedsteget som hänt, och det var inte bara mig det drabba så so what.

Äntligen studenten! Fy fan att tänka att tre år redan passerad, fy fan va skönt. Ska bli en jävla frihet att på torsdag morgon vakna upp (troligtvis bakfull) och veta att man är fri från gymnasieskolan för alltid!

Mer smått och gott kommer såklart efter studenten 30 maj!

//Michel

|:. Lördag, Snart STUDENT för helvete!!!

Shit.

Är hemma en lördagkväll för det första.

För det andra så är det lite ångest över att jag slutar skolan på onsdag.

Efter onsdag då ahr man äntligen nått sitt andra delmål i livet. Studenten. shit det är stort.

Jag undrar om jag egentligen har fattat hur stort det är att egentligen klara skolan helt sjukt.


Varför vill Rektorn att jag ska representera SP området och bli reportageintervjuad av Sydsvenskan på utsparken?!


Imorgon blir det att fixa lite till Wilma och sen gå på MFF. Hoppas fan de vinner.


Älskar dig Elin!

|:. Onsdag!!

Idag är det onsdag och exakt en vecka till jag säger tack och adjö till gymnasieskolan!!

Idag blev det till att skriva lite prov och redovisa lite mög men fy fan va trött man har varit idag. Kaveh chacka nu bil också, gratulerar till ett bra bilköp, så den var man ute och åkte också.

Annars ska jag väl se champions league finalen ikväll, (kanske på pizzerian??), hoppas faktiskt på att Liverpool tar hem det iår. Känner mer för dem än för Milan faktiskt. Säg gärna emot mig.

Ha det haaj!

|:. Tisdag

Det gick åt helvete igår.

|:. Matchmåndag

Seriematch ikväll mot IFK Klagshamn. Kan bli ett intressant möte med tanke på att vi lgger nått poäng före. Men vi känns hungriga efter ett par dagars välförtjänt vila. Ännu är vi utan förlust och det ska så förbli. Vi är ett bra lag.

Annars var jag i skolan idag. Har en jävla massa att skriva klart i skolan nu. Väldigt tajt med tanke på nästa vecka. Men man fixar väl det likabra som allt annat hehe.

Ha det!

|:. Söndag

Efter en trevlig helg spenderad med min älskling och hennes familj så återgår man imorgon till avrdagen, skolan.

Satt och lyssnade på sportradion innan på Örebro - MFF. Helvete att vi tappar in ett mål på övertid. Fast det är bättre att få lika än att förlora i det läget som vi är i nu.

mff-fotboll.blogspot.com, favorit MFF-Bloggen flyttar till ny sida inom kort. Självklart kommer jag att meddela vilken.

Ikväll kommer jag vila ögonen på en film på TV4. K19 nånting. sett den innan, ganska okej. Annars blir det till att förbereda sig mentalt inför skolan imorgon. Sista hela skolveckan går man in på imorgon. Sen är det fantamig slut helt och hållet:D 30 MAJ gott folk!


Älskar dig Elin!


 Ha det gött!

|:. Snack

SPORT

Satt igår och tittade på Svenska cupfinalen mellan Gefle och Djurgården. Jag kom in i matchen när det stod 1-1 och gillade det jag såg. Det blir mål och helt plötsligt ser man spelaren springa ut vid sidlinjen och sätta på sig headset för att bli intervjuad??!

Asså, tv4, varför ska vi integrera intervjuerna mitt i matchen? vad blir nästa steg? ska spelarna springa runt med varsit litet headset som domaren så att ni kan på livekommentarer och smarrigheter när exempelvis Jonathan Johansson löper offside och skriver FAN, HELVETE så att hela svenska folket kan höra det klart och tydligt?

Nä låt fotboll spelas som fotboll ska spelas, ha istället längre intervjuer efter match då för att kompensera och för att kunna exponera lagen mer i media. Tycker det är märkligt fan....


MALMÖ

Läst för övrigt också att det svåraste stället det är att ta körkort på är Malmö enligt den statistik som kommit fram....
Är det så konstigt??
Under min tid på körskolan så satt man ofta och diskuterade i körbilen och det jag fått fram under den tiden var att det är alldeles för dåliga bilskolor i Malmö. Problemet är att en elev kommer till bilskolan opch kör en lektion. Sedan tycker läraren att han behöver 10 till, vilket eleven tycker är för mycket och bokar uppkörningen själv.

Det är detta som gör att de sedan kuggar. Det finns helt eneklt för många inkompetenta malmöungdomar som tror att bara för att de kört fassans merca i 140km/h på motorvägen så är de bilproffs. Tyvärr et är inte så.

Själv klarade jag körkortet galant. Men det kan också vara för att jag inte hade övermod. Sen ska tilläggas att de som kuggar inte alltid är dåliga. Det kan handla om tillfälligheter som gör att man inte klarar det. Men det finns för månag som tror att de är bättre på att köra än de verkligen är. Det är synd faktiskt.


Ha det.

|:. Fredag!!

Yeees, fredag!

Fan va nice att det äntligen är fredag. ännu en vecka till ända. nsart är det studenten gott folk!! 30 Maj smäller det SP3D!

Igår fick vi gäster vilka tillsammans med mina föräldrar åkte till Tyskland idag. Undra avd som skulel handlas, blir nog ett gottebord när de kommer hem i eftermiddag haha. Annars ska vi grilla lite grillspett ikväll och ta det lugnt. Fick en för tidigt studentpresent igår:D Feta muggar med skedar typ med Mussepigg motiv, samlarobjekt. Sjukt snygg design, ska lätt samla vidare på dem.

Idag är jag hundvakt. Så det blir att chilla idag, kanske kollar lite på en film eller nått. Spiderman 3 kanske man skulle se klart på eller nått.

Kanske skulle gå ut med hunden sen också när det för en gångs skull är hyfast väder nu också.

Snart öppnar bredsida.se, bara så ni vet!

Skriver senare ha det!

|:. Ice cold

Va va nice Coca Cola är till Fotboll.









Espanyol vann inte, det gjorde Sevilla!

|:. Onsdag

Till en början så var detta en fin onsdag, en väldigt fin onsdag med hyfsat varmt väder och solsken. Men va fan hände? Regn, blåst å pissväder??

Efter en lång skoldag bar det kl 17.30 av mot Trelleborg med stopp vid NET on NET för brorsans nya mobil. Het match i Trelleborg i Div 4. Tyvärr blev det förlust med 1-0. vad ska man göra, bara att acceptera..

Annars ahr det avrit en konstig dag. Varför ska vi göra så märkliga saker på både religionen och psykologin? Religionslektion där man sitter och diskuterar ironiskt och läraren tror att allt är på riktigt. Idio*. Psykologin var vi inte på en psykologilektion utan på ett psykologseminarie och diskuterade olika case. Jaaaha. Tur inte psykologi är mitt major...

Imorgoin blir det kanske lite cruesing med DJ Kaolo. Får väl se, beror väl lite påväder också.

På kvällen får vi gäster.

Ha det!


Ser ni, alla ni doubters? haha bloggen lever!

|:. Tisdag

Riktigt najs att få sova ut en dag mitt i veckan som jag gjorde idag. Tråkigt nog så vaknade jag redan kl 0925 av miljöarbetarna nere på gården. Varför ska man börja med maskiner så tidigt, eller kanske jag var sent uppe bara. äsch.

Annars var det AMS som var på besök i skolan idag. Det blev lite weird samtal men det gav faktiskt en hel del information. Kan vara ganska nyttigt att ta in så mycket information som möjligt innan man ger sig ut i arbetslivet.

Kom hem för att nästan direkt dra iväg till träningen som började redan kl 1700. Hann äta innan iallafall. Ganska seg kände jag mig på träningen.

Förresten, dagens höjdpunkt var nog trots allt att Malmö FF bortaslog HIF på olympia med 1-0. Haha era jävla sopor, dra åt helvete : ) hehe.

Nä nu ska vi vara ödmjuka här, sorry.

Imorgon blir det en längre skoldag med lite redovisning etc. På kvällen bär bilen av mot trelleborg för att se Div 4 matchen mellan Eriksfält och IFK trelleborg på vångavallen. Riktigt het match...

Ciao!

|:. Måndag

Måndag, första dagen i veckan.

Träning nu ikväll. Det var faktiskt en ganska okej träning, inte så ansträngande pga matchen på onsdag. Men det var ganska skönt att få vila lite efter matchen igår. 3-3 mot Genarp. Tyckte att vi kämpade ganska bra ändå men vi borde aldrig släppt till så mycket som vi gjorde i slutet. Något att tänka på inför nästa match.

Annars bara skola idag. Kom på att vi måste köpa biljetter till utsparksfesten också. Väldigt viktigt.
Naturkunskapen är jävligt tråkig, tur att vi får jobba självständigt nu iallafall, likaså Religionskunskapen.

Veckans "To-Do List"

Tisdag
: Skriva psykologi, Skola kl 1300, Träning 1700, MFF PÅ TV!!!
Onsdag: Skola, A-lags match, chilla
Torsdag: Ledig!
Fredag: Ledig!


 Förresten, Jonte, nu ska jag blogga på riktigt.   :  )

RSS 2.0