|:. Vecka 21: Bandvagn 206

Okej. Då var första veckan av bandvagnsskola avklarad. Man kan säga att det har varit en ganska kul vecka men samtidigt har det blivit några sena dagar också. Meningen har helt plötsligt blivit att istället för att genomföra den under 4 veckor ska i nu göra den på 3 vilket innebär senare kvällar och mer tajt schema.

Min grupp, Trossgruppen, ska dessutom ha två veckor av släputbildning vilket kan bli ganska kul. Vi får väl se!

Ska försöka uppdatera lite bättre nu. Det blir svårt när man inte har tillgång till internet under veckorna. Men jag ska försöka.

image159

"Grattis Boden, nu har dressman kommit till stan" - Vår look-a-like dressman bild haha

|:. ADR och Ammo utbildning

Ja  under de senaste två veckorna så hr jag spenderat min id i skolbänken igen. Första veckan var det ADR farligt gods utildning som ger ett civilt intyg och nu denna veckan som gått har jag hållt på med Ammunitionsutbildning vilket innebär att man lär sig vilka typer som svenska försvaret använder sig av.

Kan säga att det finns sorter som inte borde finnas. Typ 5,56 til ak5 pansarbrytande som dödar vid träff i stort sett.

Haubits 77b var en stor en jävel. ca 60 cm lång och 12cm i diameter. jävla granat det.

Kommer nog skriva mer nu. blev för stressigt när vi skulle avsluta FSSen eller det grundläggande utbildningarna rättare sagt. dessa är nu klara och jag håller på med befattningsutbildningen. Ska köra bandvagn nu i 6 veckor typ och sen ha sommarlov. efter det blir det SIB och Strid i förband.kan bli kul.

Får lägga ut lite mer bilder här framöver. har med mig både dator och kamera upp numera sådet kommer bilder!

image158

RSS 2.0