|:. Vecka 44

Måndag: Redan varit

Tisdag: Redan varit

Onsdag: LEDIG, fixa med bilen.

Torsdag: Jobba 12.30 - 21.00  

Fredag: Besiktiga bilen 06.50, Jobba 08.00-13.00  

Lördag: Vara med tösen

Söndag: Vara med tösen


Ganska  nice vecka egentligen:)

|:. Helt jävla otroligt underbart!

Sjukt skönt att vakna på morgonen och tänka : "hmm, vad ska jag göra idag på min lediga dag??"

Ledig enligt mitt schema imorgon också för att sen gå tillbaka och jobba två dagar innan jag är ledig under hela helgen. Ska bli nice faktiskt.

Tänkte fixa lite med bilen imorgon också, känns som en bra sak att göra imorgon. Får skicka ner brorsan att städa den rent på insidan haha.

Ha det gött allesammans!

|:. Så jävla trött!

Fattar inte hur man kan bli så trött på en måndag.

Antingen så beror det på att jag jobbat hela helgen och börjat sju eller så beror det p att jag inte kan sova ordetligen på nätterna när jag vet att jag inte får sova ut ordentligt.

Jag tror snarare på det sistnämnda. Jag ligger fan och räknar ut hur många timmar och minuter jag får sova, haha.
Måste vara sjuk:D

Blir nog att lägga sig hyfsat tidigt ikväll, kan dock sova ut ordentligt imorgon hehe.

Ha det bra allesammans!!!

|:. Hålla kontakten

Jag tycker det är kul att man kan hålla kontakten med sina vänner när man nu blivit så utspridda över vårt land. Det är skönt att man kan snack och höra av varandra och det är alltid trevligt att kunna få veta hur det går med plugg och allt.




|:. Make the words do their thing

Ja va fan, visste inte vad jag skulle ha som titel. Mobba mig inte för det nu, haha.

Efter en jobbig helg sitter jag nu här på en söndag kl 21 dödstrött och redo för att sova 24/7 alltså. Att jobba 11h pass är ingenting jag rekomenderar någo att göra två dagar i sträck. Det tar på krafterna.



Imorse skulle jag stiga upp för att gå till jobbet och inser att klockan är 06.48, jag börjar kl 07.00. Liiite försenad. Jag ringer till jobbet och nattpersonalen svarar. Jag berättar att jag kommer bli försenad för att jag har försovit mig.

Svaret jag fick var inte vad jag väntat mig: "Nä, du har nte försovit sig. Klockan är bara 05.48. Vi har ställt tillbaka klockan inatt ju"

Snacka om att bli smålack. Jag ahr alltså varit så dum att jag ställt klockan fel. IQ-Fiskmås.

Det gick bra till slut iallafall.



I nästa vecka nder det faktiskt inte sådär mycket. Jobbar bara tre dagar av sju. Underbart!

IFK tog guldet i årets allsvenska. Bara att säga grattis väl.

Sov gott skriver mer imorgon skulle jag tro.


|:. A new day tomorrow

Ny dag, nya utmaningar.

Ny dag och en lååång jävla dag dessutom. Jobbar från 07.00 till 18.00, något som känns väldigt påfrestande när man tänker på det men när man väl är där så är det precis som att man tänker om.

"Vad skulle jag gjort om jag inte var här?"

Förmodligen inte mycket

Nä det är nog dags att sova för att orka gå upp 06.10 imorgon.



Ångest att behöva tanka bilen med bensa när det kostar 11.39. Varför i helvete tankade jag inte i torsdags för 10.89?!?!?!?!

Man är ju korkad haha.
image53

|:. Applåder

Måste tacka er som gett mig positiv feedback på min text om värnplikten. Kaveh du är en bra vän, du växte inte på nått träd. Tack.

Tack alla.

|:. Höjd ersättning??

Fick veta för ett tag sen att de förs diskussioner att höja dagsersättningen för värnpliktiga från 72  till 120 kr. Fast nu läste jag idag att den summan skulle vara ca 200kr istället, vilket är grymt mycket bättre :D

Det sägs att det inte ryms i åets budget men kanske nästa års, vilket betyder att jag skulle kunna få ta del av höjningen haha. Nice.


|:. Träning och lite Bredsida

Äntligen ska jag träna. Har fan jobbat alla andra träningsdagar i förra veckan och nu tränar vi bara idag denna veckan så jag är liiiide sugen faktiskt.



Satt och läste på Ljusblåggen på Bredsida. Väldigt läsvärd faktiskt. Rekomenderar starkt.

Fast Kaveh, jag tror du stör dig på någon? Haha

|:. Möte idag

Idag är det APT möte på jobbet. 12-16. Är där nu.

|:. Bra märkligt

Om jag sluppit bli ifrågasatt så kanske jag mått bättre.
Om allt jag sa inte behövde ältas och upprepas så kanske du skulle må bättre.
Om du skulle lita på mig en sekund så skulle båda må bra.

|:. Vecka 43

Måndag: Jobb 12.30-21.00

Tisdag:
Jobb 15-21

Onsdag:
Jobb enl. schema 12-16

Torsdag:
Jobb 7-12

Fredag:
LEDIG, vara med älsklingen

Lördag:
Jobba 7-18

Söndag:
Jobba 7-18


Ska nog hinna med att fixa lite på bilen också hade jag tänkt :)

|:. Värnplikten - 2008-01-28 | 2008-12-19

Vad är det som gör att jag vill göra värnplikten? Varför vill jag göra det? Vad betyder det för mig? Vad hoppas jag att värnplikten ska ge mig? Vad vill jag göra med mitt liv?

Jag vet att du som vill göra lumpen tänker ungefär samma sak eller att du någongång har frågat dig själv samma frågor som jag gjort.

Så många frågor och egentligen så få svar. Att jag skulle göra värnplikten har inte alls varit självklart i alla tider. När jag var yngre så tyckte jag inte alls att det skulle ara något för mig. Jag tyckte mer att det kändes som tidsfördriv. Menmed tiden så ökade mitt intresse. Vet itne om det beror på att jag börjae bli mer mogen i mitt tänkande eller om det beror på att jag ville få chansen att göra något, idag, ganska unikt.

För mig har det inte varit så som för många andra att det har vrit föräldrar som pushat eller att jag har haft äldre syskon som själva tjänstgjort utan det är ett beslut som jag själv har fattat. Jag ser det som min chans att kunna bli vuxen på riktigt.

Det är inte själva "krigandet" som jag är mest intresserad av utan det är alla de andra utmaningarna som jag känner att jag saknar. Att klara sig själv. Att vara behövd. Att få ta stort ansvar för mig själv och andra. Se mina och andras begränsningar och att verkligen se hur det är att jobba i grupp.

Att man sen samtidigt får göra något häftigt är i och för sig nice, men ändå.

Visst, nu sitter du säkert och läser och tänker: "Kan man inte uppnå allt det där genom att gå på högskola eller genom att arbeta?" Jo, det kan du säkert få och jag ahr upplevt det också när jag arbetar, men hur man än vrider och vänder på det så är det ingen direkt utmaning efter gymnasiet, för min del. Det är säkert tillräckligt för många, men inte för mig.

Att få känna på hur man pallar trycket i det mest extrema man kan tillgå i Sverige, under ordnade lagliga formerär en utmaning jag inte vill missa. Att få chansen att göra detta betyder mycket för mig.



Genom att göra lumpen vill jag få sådana erfarenheter som gör att jag går ur det som en starkade person psykiskt. Att utan problem kunna klara uppgifter såväl i grupp som ensam. Att veta med sig att "jag kan fixa detta", "jag behöver inte alltid vara beroende av andra".

Att kunna definera exakt vad det är som gör att jag vill göra lumpen är skitsvårt att berätta. Det är mer som en känsla. Som ett mål man har med en viss del av sitt liv. Tänk dig att du ahr tänkt på något som du vill göra med dig liv länge och du kan inte tänka dig att göra något annat, vad gör du då? Och när du sen får chansen, ska man itne ta den då? Jo, det tycker iallafall jag. tror att många skulle kunna känna igen sig i detta jag skriver. Det handlar inte bara om lumpen, det kan vara drömyrket eller drömutbildningen?.........

Känns som att det är sista delen av början av mitt liv. Låter konstigt men det känns så. Jag ahr i stort sätt allting annat. En underbar familj som stöttar mig. En helt fantastisk flickvän som alltid finns där för mig lika mycket som jag stöttar henne. En bra utbildningsgrund. Bra vänner som verkligen känner mig (Ni vet vem ni är gänget).



Elin, du ska inte tro att tanken på att göra lumpen helt plötsligt växt fram medans vi blivit tillsammans för at jag ska vara ifrån dig. Det är något som jag ahr velat göra långt innan vi ens kände till varandra. Det är itne därför jag vill göra detta. Jag gör det för att kunna klara resten av mitt liv på ett bättre sätt. Att sen kunna vara en bättre pojkvän och kunna leva ett härligare liv. Det är så jädra svårt att förklara men det är något jag vill uppnå med mitt liv. Kanske är det något unikt som jag får vara med att ta del av. inte många kommer få samma chans som mig i framtiden.

Du vet att skulle du få chansen att göra det du vill göra med ditt liv, behöver inte nämna vad det är, så skulle jag stötta dig till 100% och aldrig svika din sida i det du vill göra. Du har dina målsom du säkert kommit på långt innan jag kom in i bilden och jag har mina mål. När vi väl nått dessa eller när vi känner oss nöjda så kan vi skapa våra gemensamma mål.

Du vet att jag är din och att jag inte kommer låta 2008 förstöra det vi redan byggt upp, snarare stärka det vi redan har. Att vi efter 2008 ska kunna ha det så mycke bättre, du vet vad jag snackar om. Jag älskar dig.


|:. Bilägare

Är nu stolt bilägare till en volvo 940 -91 haha.

Går som en klocka.

|:. GLÖM EJ!

GLÖM EJ ATT SÄGA VAD NI TYCKER OM MIN NYA BLOGGDESIGN!

|:. Dags att dunsta.!

Nä, pallar inte detta längre idag haha.

Måste sova lite också, blir en jobbig jobbedag imorgon......kanske.

Hoppas det blir jäääävligt lugnt bara.

Sov gott.

|:. The Beach

Det blir att se lite på The beach nu ikväll.

|:. Formel 1

Ikväll avgjordes Formel 1 cirkusen.

Lewis Hamiltion, min personliga favorit, gjorde precis allt det han inte skulle göra under första varvet, han bromsa för snävt och var nere på 8:e plats. efter det fortsatte problemen och växlarna krånglade och helt plötligt befann han sig på 18 plats. Trots massiv press framåt lyckades han itne ta in tillräckligt för att nå dagens höjdare kimi från Finland. Vilket också gjorde att finnen tog hem totalsegern, den första i karriären. Grattis.

image52




Hamiltion som gör en fenomenal omkörning på insidan när han är en av tre bilar som fightas om position. Kolla in omkörningen. Dena film är dock inte från F1 utan från Gp2 som han körde innan han tog steget upp till F1.

|:. Version 2.0 koll!

Va tycker ni? Vad saknas? Vad ska man mer ha?

|:. Version 2.0

Version 2.0 är uppe!!!!!!

|:. Ny layout ikväll!!

Ikväll kommer version 2.0!!!!

Be there!

|:. Lewis Hamiltion

Jakten på F1 titeln tar slut idag.

Hamiltion gjorde bort sig under de första varven och får det svårt att komma igen. Håller tummarna för honom!

image47

|:. Eriksfälts FF - Råå IF

Eriksfält vs. Råå 3-1

Vilket betyder att EFF även nästa år spelar i Division 4!!!

FÖR MER MATCHINFO, BESÖK ERIKSFÄLT GRUSPLAN DÄR MARTIN NERBRING ÄR SKRIBENT!

|:. Match imorgon!

EFF imorgon, hoppas nu fan de vinner !

Sleep tight

|:. Amen sov för fan

Nu blir det inte mer för den kronan.

God natt.

|:. Uppdatering

Redan när version 1.1 släpptes satt jag och grunnade på någonting helt nytt. Vilket så resulterar i 2.0 versionen. Denne kommer att ligga uppe till fullo ungefär efter helgens slut.

Tack.

|:. Matchbox Twenty - Exile on Mainstream 2007

Får börja med att tacka min älskling som drog fram detta underbara pop/rock band framför mina ögon. Jävlar vad deras nya platta är bra. Oftast när man köper en skiva så är endast ett fåtal om inte endast en/två låtar är bra. Men här är i stort sett samtliga låtar i top.

Jävligt bra faktiskt.

Rekommenderar verkligen att folk ladd*host* köper detta grymt bra album.

|:. Alldeles för lugnt....

Vad gör man när det inte finns något att göra på jobbet?

|:. Sverige - Nordirland 20.00 IKVÄLL!

Preliminär startelva:

Målvakt: Andreas Isaksson
Backlinje: Matias Concha, Olof Mellberg, Petter Hansson, Erik Edman.
Mittfält: Christian Wilhelmsson, Anders Svensson, Tobias Linderoth, Fredrik Ljungberg.
Forwards: Johan Elmander, Zlatan Ibrahimovic.

Jepp där har ni elvan som ska slå Nordirland ikväll.

20.00 Ikväll, se den!

|:. Update 1.1

Små förändringar kommer att successivt dyka upp på bloggen. Idag v.1.1 med ny header. va tycks?

|:. Ny dag imorgon

Nä det är nog dags att inta liggande läge och sova lite. Godnatt.

|:. Idag är det tisdag

Det är mulet och tråkigt ute och jag sitter på jobbet och skriver. Det är egentligen en kort och tråkig arbetsdag för mig. jobbar till 21. tråkigt att hela kvällen går åt, fast va fan skulle jag annars gjort ikväll? Nä inget speciellt ändå. Då kan man likabra tjäna lite pengar på att göra just ingenting.

GW Persson, haha fan va ball han va igår!

Har tänkt lite på det här med bloggande och kulturen som skapats. Det var lite som när Lunarstorm drogs fram i ljuset. Jag var med då också 2001 när det precis startat upp. Ingen kände till det och berättade man nått fick man svaret: Va fan är det för mög?

Samma sak blev det lite med bloggandet kändes det som. Först var det ingen som ville kännas vid en blogg. Nu helt plötsligt vimlar det av olika bloggar i olika färger. Är det inte jävligt konstigt egentligen hur en sådan enkel uppfinning som en "nätdagbok" kan dra till sig så stor publik?

Nä det är väl en bra idé det här med att folk ska få en vettig chans att få skriva av sig det de känner. Konstigt nog så känns toplistan på blogg.se allt annat än något folk bara skrivit av sig. Mode, mode och mode. Visst, jag kan också tycka det är intressant men det finns väl kanske en del gränser?

Att det ligger så många modebloggar top 25 måste bero på att de läser varandras och kommenterar dem. Annars tror jag inte att så många bloggar av samma karaktär skulle ligga så långt fram.

Jag klankar absolut itne ner på er som nu skriver modebloggar, för det ni gör ger säkert någon form av respons till er precis som detta ger mig, men skillnaden är kanske bara ämnet egentligen.

Segt att sitta av mina timmar på jobbet idag bara...

Känns som att jag inte riktigt blev till 100 % nöjd med första versionen av min egna blogg heller. Det saknas något.. äsch får väl se över vad man egentlogen kan skapa. Några förslag kanske?

Till alla er som känner att ni tvekar på att skaffa en blogg. Tveka inte, det ger mycket tillbaka att få skriva av sig, även om det kan kännas som om ingen skulle bry sig ändå. Fok bryr sig. Kolla mig haha, snittar 12 unika om dagen när jag började och nu börjar det bli riktigt kul.

/Michel

|:. Boston Tea Party and pink K

Kollar på Boston Tea Party och säga vad man vill om GW Persson och hur han gör med sitt arbetande men fan va rolig killen kan vara. Haha, han dissar ju allt och alla i programmet. Guillou ligger totalt under isen och verkar inte vara en favorit författare för GW. Han är jävligt rolig faktiskt.

Tyckte först inte programmet var speciellt bra men när man ser mer och mer på det så blir det bara bättre och bättre. Filip och fedrik är bra som fan.



Varför gör vi bara reklam för rosa bandet när det är minst lika många om inte fler äldre män som får diagnosen prostatacancer. Säger inte att man ska koncentrera sig bara på det men cancer är allvarligt oavsett var den slår till.

Kom på det när jag såg Kellogs reklam för Special K.

En tanke bara....va sägs?

/Michel

|:. Vecka 42, ny vecka, nya händelser!

Veckan kommer bjuda på arbete och efterlängtad ledighet. Eriksfälts A-lag spelar sin sista kvalmatch där vi förståss hoppas på hemmaseger.

Veckans händelser:

MÅNDAG: Ledig från jobbet efter en helgs arbetande.

TISDAG: Jobb 15-21 men innan dess blir det vila.

ONSDAG:
Jobb 14-19.

TORSDAG:
Jobb 07-15.30.

FREDAG:
Träffa älsklingen.

LÖRDAG:
Träffa älsklingen samt att se Eriksfälts FF - Råå IF.

SÖNDAG:
Vila upp mig inför en hård arbetsvecka med bara en dags ledighet.



Sitter och kollar på ID på Kanal 5. Förundras egenligen av hur fördomsfulla vi egentligen är. Helt otroligt. Har själv upplevt det och man kan inte hjälpa det. Det bara är så, tror att det är så vi människor fungerar.



Fan Kaveh, jag får komma och se din nya lägenhet en dag denna veckan. Torsdag? äsch vi får snacka om det.


/Michel

|:. Höstbilder

Det har blivit riktigt kallt i malmö de sista dagarna nu, tog några fina höstbilder på jobbet igår som jag tänkte dela med mig. Vet iallafall att Elins syster kommer gilla den sista bilden haha:)

image43


image44


image45

|:. 45 år av kneg.

Efter lite frygt 45 år ska man gå i pension. Men efter allt snack om att 40-talisterna är såmånga så trodde jag inte att det finns pengar kvar till oss 80-talister. Men jag hade tydligen fel? --> E24: Pensionsspara rätt


|:. BÄSTA KÖPET: Chokladpudding!

Blev jävligt sugen på chokladpudding vid lunchtid så jag tänkte varför inte bara gå ner och handla det då?

Sagt och gjort, det blev mums. Dagens bästa köp!!!

image42

MUMS

/Michel

|:. Söndag, hela helgen på jobbet

Bara 2h kvar av min arbetstid och min tillvaro är lugn som fan. Jävla fint väder det ahr varit i helgen iallafall.

Tack för kommentaren om min layout kaveh hahaa synar haaaj

|:. Fredag, en vacker dag!

Idag är det fredag och vilken fredag det är också, helt underbart fint väder nu innan helgen, otur är bara att man jobbar dock. Men vad ska man göra.

Än så länge är allt lugnt på jobbet och hoppas fan det förblir så också så att man slipper kämpa sig igenom ytterliggare en dag.

Älskar dig Elin, du ger mig styrka att klara arbetsdagarna haha:)

//Michel

|:. Värnplikt på kunskapskanalen ikväll!

Ikväll är det två infoprogram om den svenska värnplikten på kunskapskanalen. Kanske är det värt att ge det en liten titt?

/M

|:. Två dagars ledighet!

aaahhh, har precis avslutat två dagars underbar ledighet med flickan min. Skönt att vara borta från jobb ett tag faktiskt. Speciellt med tanke på att jag ska jobba fre,lör,sön nu också.

Ska jobba med en person jag inte tidigare jobbat med så det ska bli kul faktiskt. Hoppas bara att det inte r en paragrafryttare som måste följa allt till punkt och pricka för då blir det ännu mer ett helvete.

4 dagar avklarade med idag. Snart har en hel vecka gått. SKÖÖÖÖNT:D

//Michel

|:. Tisdag kväll...

Jepp I måndags började det hela. Helvetet är kanske fel ord ialalfall i måndags. Jag undrar varför allt är så lättare när två icke ordinarie jobbar tillsammans?

Det är precis som om det inte är lika regelstyrt då.

Idag kan man kommentera som ett rent helvete psykiskt. varför bli jävla nertryckt är man inte har en aning o varför? Varför kan folket inte bara berätta för mig exakt vad jag ska göra istället för att skälla på mig när jag inte gjort något, som jag då inte hade en aning om att jag skulle göra.

Tänker inte hänga ut någon här iallafall.

Men det har gått två dagar och jag hoppas för i helvete att det inte fortsäter såhär, då kan alla räkna med utbrändhet från min sida. Minst sjukfrånvaro 1v. typ.

Fan va lack jag är idag, och besviken, och knäck. Riktigt jobbigt.

Feel with me.

//Michel

|:. Dagen D imorgon...

Imorgon är det dagen med stort D. Första jobbdagen för denna omgången och kanske den sista omgången också, hoppas iallafall nått sånt.

Ångestblandad dag idag faktiskt.

Bara en sådan enkel sak som, vad ska jag göra under dötiden? Vad ska jag äta? Vem kommer hem vid vilken tid? Hur är alla rutiner under arbetsveckor? Sjuka frågor som är riktigt jobbiga om du jobbar mellan 12 och 21. Eller som på helgerna 11h jobb.

Jag tycker personligen det är riktigt svårt att ta ett sådant ansvar som jag måste göra i något jag inte förstår mig på till 100%. Att ta ansvar för sig själv och ex. skolarbete är en sak, men nu måste jag ansvara för andra som inte kan göra det själv. Ganska stor press och allting ska ju klaffa.

Nä det känns som om jag kommer gå och se väligt oengagerad ut när jag jobbar, precis som att jag itne vill yjna några pengar. Men det är ju inte det som ä mitt problem. Mitt problem är att jag vet inte vad jag ska göra och det hade varit skönt att bli åtsagd vad man ska göra. Men det är inte rätt mot mina kollegor att de ska ansvara för mig. Det blir en svår situation som jag antagligen får lösa efterhand det kommer skulle jag tro.



22.00 nu.

Funderar starkt på att gå och lägga mig redan nu. Kom på att sova är helt gudomligt nice egentligen haha.

Det kan ju inte bli värre än vad det redan är, det är väl så man måste tänka tror jag. Bara jag får berättat för mig hur en dag ser ut så kan jag fixa allt sen. Det är mitt enda problem. Stort, men enda.

Fick precis känslan av att man blivit lite slapp ändå. Arbetskygg? Näe, det vill jag int alls påstå. Dock hade det varit roligare att få utöva något man är utbildad för att kunna klara av. haha, nu sitter jag och diskuterar att ha en annan form av sysselsättning när jag har 5 ljuva veckor framför mig av detta. Nä, jag får ta en dag i taget och ta de pinsamma och halv-utskällda situationerna när de dyker upp. Allt ska säkert lösa sig.

11.30 - 21.00 imorgon, wish me luck.

//Michel

|:. Helgen

Det började med en utekväll i Malmö i fredags och slutade med en match idag.

Trevligt i fredags oc igår var det tänkt att vi skulle gå på bio, dock var vår chansning med att inte boka stupid och det fanns inga platser kvar när vi kom fram haha. Älskar dig Elin.

//Michel

|:. Torsdag, snart bara tre dagar kvar...

Mhmmm, snart är det bara tre dagar kvar tills jag påbörjar helvetet. Fast jag förstår inte mig själv egentligen. Jag har gått hemma nu i ca en månad med undantag av två dagars arbete och det har varit riktigt nice men nu i slutet börjar det bli jobbigt.

Jag förstår verkligen de människor som går arbetslösa, för det tar verkligen på en.

Samtdigt som man gått och tråkat och längtat efter att få nått att göra så känns ändå inte detta jobbalternativet som nått positivt, utan mer bara ett måste för att få pengar.


Jag hade hellre börjat pluga direkt om jag inte skulle ryckt in, vilket kan tyckas konstigt egentligen. Men jag gillar fan at lära mig saker. Speciellt som i detta fallet då det handlar om universitet och något jag verkligen vill hålla på med i livet. Jag tror att själva iden om att "jobba" hade känts mycket mer lockande om det varit något jag pluggat mig fram till.

Men men, man kan inte både få kakan och äta upp den i detta fallet.

Äsch, jag antar att det bara är att härda ut och tycka att av 8h:s jobb så gör man något kreativt 4 av dessa 8. Jävla effektivt.....Nej, absolut inte. Sommaren var fin ibland och man kunde bättra på brännan och sova lite, men det gör det inte roligare eller mer intressant.

Ska nog blogga om jobbet lite också. Nej nej, inga ingående saker (tystnadsplikt), men om my shit.


Man har iallafall haft turen att kunna njuta av dagar som dessa under tiden man varit ledig. Jääävligt skönt ska sägas. Bilden är tagen när jag och min älskling var ute och gick förra veckan.

image41
(Öresundsbron sett från Sibbarp, Malmö)

//Michel


|:. LED bord

Kan du köpa mig ett sådant sen Elin?? HAHA


|:. De senaste....

två dagarna har ja haft likamånga besökare som bloggen haft någonsin tidigare tillsammans. Ganska anmärkningsvärt faktiskt.  Dt riktiga bloggande börjar väl på måndag skulle jag tro. Då kommer det lätt bli att rensa luften lite med jobbsnack. Gillar inte jobbet redan innan jag börjat. sist jag va där var det extremt långtråkigt och då var jag där bara två veckor.

Nu ska jag jobba FEM veckor. Dock med ledighet emellan också. Så vi får vl se hur det blir.. Mycket bloggande iallafall.

/Michu

|:. Version 1.0

Version 1.0 är nu klar. För att vara första gången då jag experimenterar med bloggen tycker jag det blev helt okej faktiskt. Ganska nöjd. Självklart kommer detta inte bli den första och ända versionen med det är dock en början.

kommentera gärna vad ni tycker tack!

//Michu

|:. Uppdatering snart klar

Uppdaterngen till version 1.0 är snart klar. Beräknas vara klar ca 14.00.

//Michu

|:. Första versionen

Av nya bloggutseendet släpps imorgon Onsdag!

BE THERE!

|:. Förändring

Det kommer bli en Bloggmakeover under den närmaste framtiden. Och detta blir klart förhoppningsvis denna veckan så att jag ska kunna blogga fritt utan att bry mig på de fula och dåliga mallarna som redan finns här. Så hang on tight så ska det bli bra till slut.

/Michu

|:. Känslig?

Har fått höra att jag blivit känslig?

Vete fan om man ska kalla det känslig:D?

Man skriver väl om vad man vill? hehe

Idag är det match mot Veberöd, årets sista. Sista för de röda kanske?

Vet vet.

RSS 2.0