|:. Mjouu!

Man blir irriterad för mindre och mer. Förstår inte. Man delar ut sitt hjärta och responsen blir att man inte är betrodd. Det känns...



Jävla gnäll om stefanidis på himmelriket tycker jag. Varför släpper inte HIF honom och slipper problemet. Det kan inte vara bra PR att beålla honom till årsskiftet ändå. Problemet kommer bara bli större och till slut händer något allvarligt. Idioti.

//Michel

|:. UPDATE

Beachhandbollen i Åhus

Shi jag glömde nästan att berätta lite om handbollsveckan i åhus. Väldigt fin turnering med ett äldigt bra upplägg över hela veckan. Jag anlände sista helgen och fick se några matcher i den öppna klassen. Ganska ball hehe. Lite foto från dagarna blev det:

image10image11
image12

Fest på kvällen med min älskling där äen där togs några bilder, dock för jävliga för att ens vilja visa haha.




Jobb, jobb, Tyskland, maskinhallsfest, jobb.

Förra veckaninledes med jobb. Faktiskt ett ganska lärorikt jobb jag skaffat mig. Problemet är att det är ganska tråkigt fast att man lär sig mycket. Det är ganska mycket dötid och upgifterna är ganska vardagliga. Problemet är äen vädret, det går inte att göra så mycket när det regnar som det gör.


Helgen kom tidigt förra veckan, jobbade bara fyra dagar och fredagen då åkte jag till Hörby. Tidigt som snöret på lördagen åkte man till Tyskland (                 http://eeelias.bilddagboken.se/index.php?main=L3AvZGF5dmlldy5odG1sP3Q9MTE4NTU3MzYwMSZpZD03NzYxNDE2NA==  )  för att fira det fina vädret och åka bil, eller för att handla dricka. Det blev inte så mycket för min del. 3 flak och en whiskey. Elin handlade jätte mycket, fyllegris. 1 likör och två viner blev notan, väldigt mycket. Fyllde barskåpet (1dm*1dm).


Kvällen blev lite intressant faktiskt. Med en känsla av trötthet och med en känsla av "va fan gör jag här" anlände vi till en maskinhall mitt ute i ingenting till en fest för Ida och Tessan. Första intrycket på utsidan var "jippi.........." men när man väl kom in och såg att det avr riktigt fint gjort så vände det lite. När sedan maten kom fram ch det senare på kvällen började spelas bra musik så väde det helt. Folket var trevliga och lätta att prata med. T.o.m. jag dansade, dock efter att Elin övertala mig en liten stund. Träbenet var i rörelse. Annars var allt jättetrevligt. Undrar om Elins kompis Linn ens kom hem haha. När v väl kom hem så var båda skit trötta, vaknade fan halv ett dagen efter haha.

Och denna veckan har nu börjat och det gjorde den kl 0800 imorse då man stegade in på jobbet redo för en ny arbetsvecka. (INTE)

//Michel

|:. Stopsigns forbidden!

Shit, trode aldrig mitt liv skulle börja gå så snabbt. Allt som jag så länge trodde skulle ta lång tid och vara väldigt komplicerat visade sig ha enkla recept.

Ine fan trodde jag att man kunde hitta kärlek på internet, vem tror på det egentligen. Inte jag iallafall, till en början. Men vad händer om man väl träffar någon på nätet och sen inte kan vara utan den personen i resten av livet?

Panik? Näe, det är absolut inte ordet jag söker.
Sjukt? Näe, inget är sjukt, dock väldigt märkligt.
Häftigt och underbart? Mmm, kombinationen smakar bra och det var verligen så det kändes i början. Häftigt att det verkligen funkar, underbart att man kunde hitta någon.

Detta har i sin tur efter 2år+ vist sig vara det bästa valet i mitt liv, fan vilken jävla tur jag ah rent ut sagt. Jag unnar alla killar som söker kärlek att hitta den på samma sätt som jag gjort.

Jejeje, ska inte bli så sentimental men det är verkligen något som förändrar ens liv. Jag skulle t.o.m. våga säga att det är mitt livs viktigaste beslut jag fattade för  2år+ sen. Ett beslut som avgjorde hur min framtid ska komma att se ut. Detta ska aldrig ta slut.

Älskar dig Elin Andersson

Michel

|:. The real life / The surreal life

Livet är bra weird egentligen. Så många saken man tar för givet innan som man nu inser att man själv får ta ansvar för att få.Något som slog mig var hur folk säger att det är svårt att få jobb. Jag tyckte inte det var så svårt, problemet medmånga är att de så så fruktansvärt arbetsskygga och kräsna när det gäller vilken typ av arbete. Även fast man inte vill jobba med äldre eller städa på diverse boendeformer så får man väl göra det, fast att det inte är "bästa" lönen eller "fetaste" förutsättningarna.

Nä, när man går i gymnasiet så är man fortfarande fast i kokongen  som visar vägen och ger dig direktiv på vad du måste och vad du ska göra. När man kommer ur denna måste man agera själv och framför allt inte se allt som ett stort problem.

Att komma ut från den skyddade gymnasievärlen med tanken att det löser sig alltid är inte alltid bästa lösningen. Att förlita sig på att andra gör jobbet åt en är inget tillgodohavande man ha i livet. Men det är så många tänker. De tänker att allt löse sig, jag behöver inte göra något, och det retar livet ur mig. Res er upp och gör något med livet för fan.

Michel

|:. Semester och jobb!

Efter en välförtjänt semester i turkiet med 45 graders värme och utan moln i en hel vecka är det återigen dags att imorgon återgå till det normla livet. Supersemester med flickvännen gav mersmak på livet och gjorde at man känner sig redoatt starta livet som skattebetalare.

Jag börjar nya jobbet med att gå bredvid en annan anställd för att lära och se hur man ska behandla folket. Det enda jag hoppas på är att jobbet inte är supertråkigt med extermt mycket dötid där man inte har något att göra utan bara sitter och ugglar. Då kunde jag ikagärna börjat plugga igen till hösten och tagit en liten kurs på högskolan istället.


Nä det ska bli en intressant dag imorgon!!

RSS 2.0