|:. Åhus Beachhandboll Festival 2008

För att förlänga semesterkänslan lite åkte jag med Elin och familjen Andersson några dagar till Åhus strax utanför Kristianstad i Skåne. Det skulle bjudas på Beachhandboll.

Emmy, Elins syster, spelade med två lag ifrån IK Lågan och vi var självklart där för att stötta och heja. Tyvärr gick det väl inte jättebra men de verkade ha kul ändå och det är ju huvudsaken tycker jag.

Allt går lätt med Familjen Andersson. Har blivit extremt bra mottagen i den familjen. Känns jättekul att få ta del av det:) Tack.

Det blev iallafall två dagar av Handboll, god mat och skön avkoppling. Helt extremt skönt att kunna slappna av och bara njuta av semestern. Verkligen jätteskönt!

Sa till elin att nästa år får vi planera in så att vi kan vara där hela veckan och ta del av allt som händer hela veckan. Jag ahr inte varit där hela handbollsveckan innan. Det har bara blivit några dagar. Man vill ju vara där hela eckan egentligen. Denna gången skulle älsklingen jobba så det går ju före denna gång.































Bild tagen mot huvudarenan































Bild mot "gamla" handbollsområdet. Nytt för året var den nyutbyggda strandhörnan där hela festival området numera fått sin plats. Tyckte om det nya konceptet med att ha allt samlat på ett och samma ställe!

//Michel


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0