|:. Snart påväg hem!!!!

Sitter återigen i sängen och skriver lite. Skriver dock i word just nu. Lite lättare när man tänker på hur pass dyrt det blir som sagt. Men men, imorgon åker vi hem:D Ska fan bli riktigt skönt. Det har varit en vecka som var lite kortare än vanligt men den har varit jobbigare än på länge. Faktiskt.

Den har även varit mer lik ”en dag i lumpen” exemplet som fanns med i allt skit man fick hem eller fick från skolan etc. Det är nästan aldrig så enkelt som dem berättar haha. Skulle man tro på det så vet man inte vad man ger sig in på, haha

 

Har kollat på film också ganska mycket de senaste dagarna. I tisdags blev det att se slut lite på ”Humor från TV4”, ”Harold and Kumar, the great escape from Guantanamo Bay” och igår kollare jag på ”Arn - Tempelriddaren”. Riktigt bra filmer båda två faktiskt. Trodde inte att en svensk film kunde vara så bra som Arn faktiskt var. Vill gärna se uppföljaren när den kommer. Det hade varit nice.

 

Idag kollade jag på ”The Ruins”. En skräck/thriller om ett gäng som åker till Mexico på semester och vill uppleva gamla Mayatempel  och råkar hamna i ett helvete. Var faktiskt ganska bra. Men inte mer än typ 2-3 av 5.

Tycker fan det är sjukt på Elins jobb. Helt sick. Borde fan anmälas till facket. Snacka om sjuka arbetsförhållande. Jaja.

Ska gå nu. Älskar dig Elin

Sov gott alla //Michel


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0